Кривий Ріг потрапив під обстріл касетними снарядами, є загибла та поранені

Читать на русском
Російські окупанти обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу – вдарили по житлових кварталах касетними боєприпасами.

Російські окупанти обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу. Попередньо, окупанти вдарили по житлових кварталах касетними боєприпасами.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram та мер Кривого Рогу Олександр Вілкул у Facebook.

Окупанти намагалися захопити Вуглегірську ТЕС, ЗСУ відбили штурм – ГенштабРосійська армія намагалася взяти під контроль Вуглегірську ТЕС та покращити тактичне становище в районі Доломітного.

«Ворог не припиняє терору наших міст та сіл. Під ранок російські війська обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу. Свідомо вдарили із «Градів» по ​​житлових кварталах. Цей підступний обстріл забрав життя 41-річної жінки, ще двох людей із осколковими пораненнями госпіталізовано», - написав глава ОВА.

Резніченко також наголосив, що внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено школу та кілька будинків. Згоріла машина, що стояла поруч.

Як повідомив мер Олександр Вілкул, ранковий удар по місту був цілою касетою ракет із «Ураганів».

Він уточнив, що загинула жінка 1981 р.н. Поранено чоловіка 1979 р.н. (середньої тяжкості) та дівчина 2002 р.н. (важка, в операційній) – тато та донька.

«На вулицях багато касетних боєприпасів. Не підходьте до незнайомих предметів! На вулиці виїжджають гучномовці про це повідомляти. Наші рятувальники вже займаються розмінуванням», – наголосив мер.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський побував на передовій у Дніпропетровській області.

До цього на Дніпропетровщині люди підірвалися на касетному снаряді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: