Окупанти обстріляли передмістя Запоріжжя та область, є постраждалі

Читать на русском
Окупанти поцілили минулої ночі по багатоповерхівці у Степногірську – влучили снарядом в один із поверхів, внаслідок чого значних ушкоджень зазнали чотири квартири.
Запорізька ОВА

Сьогодні вночі російські загарбники обстріляли передмістя Запоріжжя, а також вели вогонь по населених пунктах на Василівському, Пологівському, Гуляйпільському та Оріхівському напрямках зруйновано цивільну інфраструктуру, є поранені - їх доставили до лікарні.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«У Василівському районі постраждали два населені пункти. Окупанти поцілили минулої ночі по багатоповерхівці у Степногірську – влучили снарядом в один із поверхів, внаслідок чого значних ушкоджень зазнали чотири квартири. В них вибиті вікна, зруйновані балкони та усе майно всередині. Також рашисти влучили у два будинки в селищі Приморському, в результаті чого пошкоджені шифер, вікна, стіни та прилеглу до будинків територію», - йдеться у повідомленні.

«Тактика боягузів»: Єрмак висловився щодо ударів рф по мирних містахУдари російської армії по житлових кварталах та містах – як сьогодні по Харкову та Кривому Рогу – це тактика боягузів.

Як зазначається, на Пологівському та Гуляйпільському напрямках російські війська обстріляли домівки місцевих жителів та господарську ферму. Від ракетних влучень відбулося займання одразу декількох будинків, внаслідок чого вогонь швидко розповсюдився на всю вулицю.

При цьому, територія Оріхівського району теж опинилася під ворожим вогнем. Обстріляні три села в районі та саме місто Оріхів. Поліцейські зафіксували п’ять зруйнованих приватних будинків. Значних ушкоджень зазнала і цивільна інфраструктура сіл Мала Токмачка, Одарівка та Новоандріївка. До поліції надійшло повідомлення про поранених мешканців Оріхівщини, яких після артобстрілу доставлено до лікарні.

Повідомляється, що минулої доби до органів поліції звернулися мешканці села Таврійського та смт Балабине Запорізького району з інформацією про зруйновані будинки внаслідок атаки російських окупантів. Від розриву ракет їх домівки залишилися без даху, з вибитими вікнами та посіченими стінами.

Нагадаємо, що російські окупанти вранці у суботу, 9 липня, завдали по Миколаєву масованого ракетного удару.

Також сьогодні вранці окупанти завдали удару по одному з житлових районів Харкова. Один будинок зруйновано повністю, один частково. Обійшлося без жертв. Троє людей у ​​лікарні, четверо отримали допомогу на місці.

Крім того, війська росії вранці обстріляли Кривий Ріг - двоє загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: