Російські окупанти на Запоріжжі влаштовують масове пияцтво – ГУР

Читать на русском
Через масове пияцтво військових росії на тимчасово окупованих територіях Запорізької області їм намагаються заборонити продаж алкоголю.

Через масове пияцтво військових росії на тимчасово окупованих територіях Запорізької області намагаються заборонити продаж алкоголю російським солдатам.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України у середу, 6 липня.

У магазинах Херсону окупанти запроваджують «натуральний обмін» товарів – розвідкаЧерез фінансові проблеми у місцевого населення, в магазинах окупованого Херсона з'явився «натуральний обмін» та «продуктові кредити».

«Особистий склад підрозділів окупаційної армії, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, наголошується на масовому зловживанні алкогольними напоями», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ГУР, це призводить до численних порушень дисципліни та серйозних правопорушень.

«Почастішали випадки залишення місць несення служби; перебування на вогневих позиціях у нетверезому стані; порушення правил користування стрілецькою зброєю; ДТП за участю військовослужбовців у нетверезому стані», - розповіли у розвідці.

«У ситуацію змушені були втрутитися керівництво комендатури військ росгвардії росії і так званої «військово-цивільною адміністрацією» Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушком (до війни був професійним дідом Морозом і ведучим на весіллях). Як запобіжний захід на територіях Михайлівської та Роздольської громад запроваджено заборону на продаж алкогольних напоїв (у тому числі пива) військовослужбовцям росії», - повідомили в ГУР.

Нагадаємо, розвідка також дізналася, що військові рф крадуть запчастини з бойової техніки, продають їх або змінюють на алкоголь.

Раніше повідомлялося, що командири росіян влаштовують стрілянину між собою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: