Ще одна область впровадила заборону на салюти та полювання

Читать на русском
На Рівненщині ввели заборону на використання піротехнічних засобів, їзду на автомобілях, не оснащених глушниками, а також полювання.

У Рівненській області запровадили заборону використання піротехнічних засобів, їзду на автомобілях, не оснащених глушниками, а також полювання на території регіону.

Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у Telegram.

Рада продовжила воєнний стан та мобілізацію в УкраїніВерховна рада у неділю, 22 травня, проголосувала за продовження терміну дії воєнного стану та мобілізації на 90 днів.

За його словами, сьогодні Рада оборони області схвалила певні заборони, які діятимуть до скасування режиму військового стану:

  • продаж та запуск феєрверків, салютів та інших піротехнічних засобів;
  • рух транспортних засобів, у конструкції яких є система випуску відпрацьованих газів з прямотоком та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач (рух автомобілів та мотоциклів без глушників).

Разом з цим було запроваджено заборону полювання на території регіону.

«Причина заборони, я гадаю, зрозуміла. Сьогодні настав час захищати країну, а не отримувати «задоволення» в лісі. Хто хоче постріляти, запрошую до лав ЗСУ», - додав Коваль.

Нагадаємо, з 30 червня у Полтавській та Одеській областях заборонено продавати та використовувати салюти, феєрверки, петарди та іншу піротехніку для розваг. Також заборонено їздити машиною без глушника.

Аналогічна заборона на час воєнного стану діє і в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: