Зеленський звернувся з проханням до українців на тимчасово окупованих територіях

Читать на русском
Зеленський нагадав, що українські війська зараз просуваються відразу на декількох напрямках фронту, в тому числі в Херсонській і Запорізькій областях
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Українці, які знаходяться на окупованих територіях, можуть допомогти опору, поширюючи інформацію про успіхи та просування Збройних сил України. Таким чином можна буде протистояти фейкам російської пропаганди.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 6 липня.

Українські розвідники розповіли, як окупанти тероризують місцевих під ХерсономУ тимчасово захопленому селищі Чаплинка Херсонської області російські військові проводять масові обшуки.

«Сьогодні широкій громадськості стало відомо, що на півдні нашої країни, в окупованих районах, був закритий доступ до соціальних мереж, месенджерів і YouTube. Російські сили заблокували будь-яку можливість для людей знати правду про те, що відбувається, і наш потенціал, який ми поступово збільшуємо» - сказав він.

Зеленський нагадав, що українські війська зараз просуваються відразу на декількох напрямках фронту, в тому числі в Херсонській і Запорізькій областях. Вся Україна буде звільнена від загарбників, ні про кого не забудуть.

«Ми не віддамо нашу землю - вся суверенна територія України буде українською. Люди повинні про це знати. Тому, якщо у вас є можливість говорити з людьми на півдні нашої держави – з Херсоном, Генічеськом, Бердянськом, Мелітополем та іншими містами та селами – поширюйте, будь ласка, там правду. Використовуйте будь - яку можливість, щоб сказати людям в окупованих районах, що ми про них пам'ятаємо і за них ми боремося» - резюмував він.

Нагадаємо, в адміністрації президента росії є «установка бути готовими» до проведення псевдореферендумів на окупованому Донбасі в серпні. А восени псевдореферендуми можуть спробувати провести на територіях Херсонської та Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: