Мер розповів про наслідки ранкових ракетних ударів по Миколаєву

Читать на русском
У Миколаєві внаслідок ранкових ракетних ударів пошкоджено житлові будинки, у багатоповерхівках вибито понад 200 вікон. Деякі мешканці зазнали легких пошкоджень.
Ілюстративне фото

У Миколаєві внаслідок ракетних ударів сьогодні вранці пошкоджено житлові будинки. Деякі мешканці дістали легкі поранення, від госпіталізації відмовилися.

Про це повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

«Знову через обстріли постраждали житлові будинки. Вибуховою хвилею та уламками у 7 багатоповерхівках вибило більше 200 вікон, у під'їздах пошкодило вхідні двері, у деяких квартирах людям довелось вирізати замки, щоб вибратись із помешкання. Працівники департаменту ЖКГ та адміністрації району допомогли людям заактувати пошкодження, видали плівку та ОСБ-плити. Жителям верхніх поверхів допомогли забити вікна за допомогою вишки. Також на місці працюють правоохоронці», – повідомив він.

Мешканці міста, які дістали легкі поранення, від медичної допомоги відмовилися.

Нагадаємо, крім того, сьогодні вранці ракетну атаку також було здійснено на Дніпропетровську область. Росіяни випустили 7 ракет, 6 із них було збито. У місті Покровськ зафіксовано «приліт» у приватний сектор.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: