Зеленський висловився щодо нових обмежень для військовозобов'язаних

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський відреагував на нові обмеження на переміщення країною для військовозобов'язаних і доручив Генштабу доповісти йому про ці правила.

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на нові обмеження на переміщення країною для військовозобов'язаних і доручив Генштабу доповісти йому детальніше про ці правила.

«Я бачу, що є різні оцінки такого рішення (Генштабу – ред.), є нерозуміння та обурення. Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу та головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі щодо рішення про затвердження порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень», - заявив Зеленський під час вечірнього звернення у вівторок, 5 липня.

У ЗСУ немає потреби в примусовій мобілізації жінок – МіноборониНа сьогоднішній день ЗСУ не потребує примусової мобілізації жінок. Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

Також він додав, що таке нововведення викликало багато суперечок в українському суспільстві.

Раніше в Генштабі повідомили, що військовозобов'язаним чоловікам для виїзду з місця проживання потрібен дозвіл військкомату.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтвердив, що військовозобов'язані, які планують виїзд за межі своїх районів та областей, мають взяти дозвіл у військкоматі.

Пізніше у Генштабі уточнили, що військовозобов'язані громадяни України можуть вільно пересуватися в межах області, де вони проживають і для цього не потрібно брати дозволи в ТЦК.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: