У ЗСУ немає потреби в примусовій мобілізації жінок – Міноборони

Читать на русском
На сьогоднішній день ЗСУ не потребує примусової мобілізації жінок. Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

На сьогоднішній день у ЗСУ немає потреби в примусовій мобілізації жінок.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Facebook.

«У російському медіапросторі вкотре запустили фейк про мобілізацію жінок в Україні. Цей фейк підхопили у нас. Так, це тема, яка дасть багато переглядів, але не треба спекулювати на цьому під час війни», - написала Маляр.

У Раді пропонують не мобілізувати ще одну категорію українців — кого це стосуєтьсяУ Парламент подали законопроєкт, яким пропонується розширити перелік українців, які не підлягають призову під час мобілізації.

Заступник міністра оборони повідомила, що з 24 лютого жодна жінка в Україні примусово не була мобілізована, як власне, й до цього - з 2014 року.

«Станом на даний момент у ЗСУ немає потреби у примусовій мобілізації жінок. Жодних обмежень, пов'язаних з мобілізацією, для перетину кордону щодо жінок немає і станом на даний момент такі обмеження не плануються», - заявила Маляр.

Раніше ми писали про те, що російські пропагандисти розповсюджують фейк про мобілізацію жінок до лав Сил територіальної оборони ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: