У російському Бєлгороді загинула родина біженців із Харківщини, яка тікала від війни

Читать на русском
Жителі тимчасово захоплених населених пунктів Дергачівщини вимушені були тікати від війни через росію до країн Європи будь-якими доступними шляхами.
Фото з місця прильоту російської ракети у Бєлгороді

У російському Бєлгороді в ніч на неділю, 3 липня, внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, загинула родина з села Цупівка Дергачівського району Харківської області.

Про це повідомляє Дергачівська міська рада, а також губернатор Бєлгородської області країни-агресора В’ячеслав Гладков у відео.

«Сьогодні вночі внаслідок дій, спричинених російськими військовослужбовцями, у місті Бєлгород загинула родина Коптелових з Цупівки – 3 людини, зокрема й маленька дитина. Ця інформація надійшла до нас від вимушених переселенців», - повідомив голова Дергачівської громади В’ячеслав Задоренко.

Обстріли у Бєлгороді: на один з будинків впала частина ракети російського «Панцира»В обстріляних вночі багатоповерхівках російського Бєлгорода застрягли фрагменти російських ракет ЗРПК Панцир.

Водночас, він зазначив, що жителі Цупівки та інших тимчасово захоплених населених пунктів Дергачівщини вимушені були тікати від війни через росію до країн Європи будь-якими доступними шляхами.

«На жаль, як бачимо, росія знищує наших людей і на своїй території», - додав Задоренко.

При цьому, губернатор Бєлгородської області країни-агресора повідомив, що в ніч на неділю нібито «внаслідок влучення залишків української ракети» в Бєлгороді загинуло 4 осіб, з яких троє громадян України і один – громадянин рф. Також поранено 4 людей, серед них дитина.

Гладков заявляє, що нібито «Україна нанесла удар трьома некерованими ракетами «Точка У», і їх було збито, але частково зруйнована ракета впала на житловий квартал».

Нагадаємо, що внаслідок нічних вибухів у Бєлгороді загинуло п'ятеро осіб, а ще четверо отримали поранення.

Раніше ми повідомляли, що у багатоповерхівку в російському Бєлгороді влучила частина ракети російського ЗРПК «Панцир», а на озброєнні ЗСУ таких ракетно-гарматних комплексів немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: