У Брянській області повідомляють про обстріл села

Читать на русском
Влада Брянської області повідомила про нібито обстріл одного з сіл під містом Клинці, внаслідок якого було пошкоджено будівлі.

У Брянській області повідомляють про обстріл села Займище міського округу Клинці. Місцеві жителі інформують про вибух поблизу військової частини.

Про обстріл села офіційно повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

«Сьогодні було здійснено обстріл території села Займище міського округу Клинці. Пошкоджено кілька житлових будинків. За попередньою інформацією, поранено чотирьох людей. Їм надається всебічна медична допомога. На місці працюють оперативні служби», – наголосив він.

Водночас у телеграм-каналі «Подслушано Клинцы» повідомили про вибух ще о 08:02. Один із очевидців сказав, що незадовго до вибухів бачив гелікоптер у небі, який летів дуже низько. Також, за словами очевидців, гелікоптер кружляв над військовою частиною і потім двічі вистрілив. О 08:28 в інтернеті повідомили про ще один вибух, але тепер у районі села Ардонь під Клинцями.

Нагадаємо, у Курській області повідомили про обстріл з нібито української території, пошкоджено міст та підприємство. Раніше в Білгородській області повідомили про черговий обстріл прикордонного села.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: