У Курській області знову повідомили про обстріл: пошкодили міст та підприємство

Читать на русском
У владі прикордонного з Україною регіону повідомили про черговий артилерійський обстріл одного з селищ, яке неподалік від кордону.

У Курській області повідомляють про черговий обстріл селища Тьоткіне. Внаслідок обстрілу було пошкоджено міст та місцеві підприємства.

Про це у Telegram написав губернатор регіону Роман Старовойт.

«Сьогодні рано-вранці знову обстріляли селище Тьоткіне в Глушківському районі. Удари завдавалися по мосту і місцевим підприємствам. Інформація про пошкодження та можливих постраждалих уточнюється», – повідомив він.

Пізніше Старовойт додав, що поранених та загиблих внаслідок обстрілу немає. За його словами, основний удар наносився по місцевому мосту.

«Основний удар завдавався по місцевого мосту, є пошкодження. Сильно постраждав найближчий двоповерховий житловий будинок на 8 квартир та господарські прибудови поряд. У будинку посікло дах, повністю вибиті шибки. Згорів автомобіль. Є пошкодження на території цукрового заводу», – добавил губернатор.

Нагадаємо, наприкінці березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. У Генштабі ЗСУ вважають, що це сталося внаслідок нехтування правилами безпеки та порушення вимог транспортування боєприпасів.

А 1 квітня у Бєлгороді сталася масштабна пожежа на нафтобазі. У події знайшли «український слід». В Україні звинувачення у причетності відкинули.

Крім того, у російському Брянську горіла нафтобаза.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: