У Бєлгородській області повідомляють про черговий обстріл прикордонного села

Читать на русском
У прикордонному з Україною російському регіоні повідомляють про черговий обстріл населеного пункту. Є інформація про пошкоджені будинки.

У Бєлгородській області російської федерації повідомляють про обстріл прикордонного з Україною села Журавлівка, внаслідок якого є один поранений та пошкоджені будинки.

Про це сказав губернатор регіону В'ячеслав Гладков.

«Триває обстріл з боку України нашого села Журавлівка. За доповіддю голови поселення Анжеліки Самойлової, пошкоджено 5 домоволодінь. Є один постраждалий - молодий чоловік із глибоким осколковим пораненням. Поки що не розуміємо, як він опинився у селі. Жителів кілька тижнів тому було переселено з Журавлівки та Нехотіївки. Але обов'язково розберемося. Йому зараз надається необхідна медична допомога. Всі деталі повідомлю пізніше», – написав він у Telegram.

До цього, за словами Гладкова, на території Бєлгородської області продовжили до 9 червня «жовтий» рівень терористичної небезпеки.

Нагадаємо, наприкінці березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. У Генштабі ЗСУ вважають, що це сталося внаслідок нехтування правилами безпеки та порушення вимог транспортування боєприпасів.

А 1 квітня у Бєлгороді сталася масштабна пожежа на нафтобазі. У події знайшли «український слід». В Україні звинувачення у причетності відкинули.

Крім того, днями у російському Брянську горіла нафтобаза.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: