Бомбардувальники рф завдали ударів по острову Зміїний та Одеській області

Читать на русском
В неділю, 3 липня, російські бомбардувальники завдали ударів по острову Зміїний та Одеській області. Внаслідок обстрілів постраждалих немає.
Getty Images

В неділю, 3 липня, російські бомбардувальники завдали ударів по острову Зміїний та Одеській області. Внаслідок обстрілів постраждалих немає.

Про це повідомляє ОК «Південь».

«Продовжуючи демонстрацію «доброї волі», ворожі бомбардувальники Су-24 під прикриттям винищувача Су-30 завдали два бомбових удари по острову Зміїному», – йдеться в повідомленні.

Росія на острові Зміїний і в навколишніх водах втратила техніки на більш ніж 900 млн доларів – ForbesЗа чотири місяці окупації Зміїного росія втратила на острові та навколишніх водах техніки на 915 млн доларів. Найдорожчою втратою став крейсер Москва.

Пізніше російські війська з винищувача Су-30 завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. В результаті ракета потрапила в господарську будівлю прибережної бази відпочинку. Зазначають, що значних руйнувань і загорянь не виникло, загиблих і постраждалих немає.

Нагадаємо, вранці в неділю, 3 червня, війська рф завдали чергового ракетного удару по Харкову, влучили в об'єкт інфраструктури.

Війська росії вдарили також по Криворізькому району Дніпропетровської області, зруйновані будинки в Зеленодольську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: