Уряд запускає грантову програму для отримання ІТ-освіти

Читать на русском
Уряд запускає грантові програми для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Серед них – оплата вартості навчання у сфері ІТ.
mind.ua

Уряд запускає грантові програми для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Серед них – оплата вартості навчання у сфері ІТ.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

Програма грантів «Старт в ІТ» передбачає оплату вартості навчання для громадян, які втратили роботу, перебувають у простої, неоплачуваних відпустках, є ВПО або бажають отримати нову професію у сфері IT. Заявки учасників разом із пакетом документів приймають у центрах зайнятості.

Як змінювалася частка ІТ-галузі у загальному обсязі ВВП УкраїниЯку частку у внутрішньому валовому продукті займають ІТ-сектор, сільське господарство та промисловість, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Одержувачам гранту надається електронний сертифікат для професійного навчання, який гарантує оплату навчальних послуг. Учасники програми мають використати сертифікат протягом 10 робочих днів з дня видачі, уклавши на його підставі договір із закладом освіти», – зазначають у повідомленні.

Особи, які беруть участь у програмі, зобов’язуються пройти курс навчання та після його завершення протягом 30 днів працевлаштуватися за новою спеціальністю або відкрити власну справу в цій галузі.

Нагадаємо, 27 червня, розпочалася реєстрація учасників тестування для вступу до магістратури, яка триватиме до 18 липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: