За добу на півдні захисники України ліквідували 22 окупанта та низку техніки

Читать на русском
Українські військовослужбовці ліквідували понад два десятки російських окупаційних військ, техніки та склади з боєприпасами на півдні України.

За добу 28 червня Збройні сили України знищили 22 військовослужбовці окупаційних сил російської федерації, зенітно-ракетного комплексу «Стріла-10», реактивну систему залпового вогню «Ураган», три одиниці броньованої та п'ять одиниць автомобільної техніки, а також два склади боєприпасів на півдні України.

Про це йдеться в оперативному командуванні «Південь».

Як стверджує ОК «Південь», парою ударних гелікоптерів Ка-52 противника було атаковано околиці Олександрівки на Херсонщині, однак втрат немає.

«У відповідь наш авіаційний потенціал застосовано п'яь разів, зокрема в районі адмінмежі Миколаївської та Херсонської областей. Наші штурмовики та гелікоптери нанесли удари по скупченням ворожої сили та техніки, опорному пункту та зенітно-ракетному комплексу «Стріла-10», – інформує командування.

Також, ракетно-артилерійськими підрозділами ЗСУ під час виконання вогневих завдань скорочено вороже військо на 22 військовослужбовці, РСЗВ «Ураган», три одиниці броньованої та п'ять – автомобільної техніки, а також два склади боєприпасів.

Нагадаємо, у Миколаєві сьогодні вранці, 29 червня, пролунали потужні вибухи. Російські війська завдали ракетного удару – ракета влучила у житлову багатоповерхівку.

Вчора вранці російські окупанти обстріляли Очаків на Миколаївщині. В результаті загинули троє людей, серед них дитина, ще шестеро було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: