На Запорізькому напрямі знищили групу диверсантів рф

Читать на русском
На Запорізькому напрямі наші захисники знищили диверсійно-розвідувальну групу російських військ.
ілюстративне фото

На Запорізькому напрямі знищили диверсійно-розвідувальну групу російських військ, яка намагалася проникнути у тил українських військових.

Про це йдеться у зведенні Запорізької ОВА у Telegram.

У Києві та області зменшилась активність російських диверсантів – ГенштабУ Києві та області зменшилася активність диверсантів, але правоохоронці все ж таки продовжують виявляти підозрілих осіб, які можуть бути причетними до такої діяльності.

«Нещодавно захисниками Запорізького напряму було знищено диверсійно-розвідувальну групу російських окупаційних військ, яка намагалася проникнути в тил наших підрозділів з метою проведення диверсій», - йдеться у повідомленні.

Під час бойового зіткнення ліквідовано 6 військових окупантів, один потрапив у полон.

«Ним виявився колишній ув'язнений за тяжкі злочини, який відбував покарання у виправних установах тимчасово окупованої території Донецької області. Ось вам і «друга армія світу» - армія вбивць, карних злочинців і мародерів», - йдеться у повідомленні.

За інформацією української розвідки, солдати російських окупаційних військ все частіше відмовляються вести бойові дії на території України, пишуть колективні звернення до свого командування, готові скласти зброю та не виконувати накази, готують відеозвернення з надією, що їхні підрозділи виведуть із зони бойових дій до місць постійної дислокації, додали в ОВА.

Нагадаємо, за даними МВС, за червень затримано 30 диверсантів, третину з них у Києві.

У Чернівцях затримано російського диверсанта, який готував вибухи на об'єктах залізниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: