Сотні гігабайт даних про окупантів: прикордонники на Чернігівщині виявили цінну знахідку

Читать на русском
Українські прикордонники виявили в Чернігівській області накопичувач окупантів. На ньому записані дані ворожого підрозділу.
Getty Images

Українські прикордонники виявили в Чернігівській області накопичувач окупантів. На ньому записані дані ворожого підрозділу.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«На Чернігівщині оперативні співробітники Держприкордонслужби виявили зовнішній накопичувач на якому знаходилися документи однієї з військових частин Росії, яка брала участь у бойових діях на території України», – йдеться в повідомленні.

На накопичувачі записані більше сотні гігабайт даних щодо зенітно-артилерійського підрозділу, який дислокувався в Московській області. Зокрема там містяться документи з участі у навчаннях, в тому ж числі на початку цього року, бойової готовності, карти та інша службова документація ворожого підрозділу. Деякі з документів мали гриф обмеження доступу «Таємно».

Нагадаємо, минулої доби російські окупанти завдали авіаударів по населеними пунктами на Авдіївському, Бахмутському та Харківському напрямках. При цьому в районі Лисичанська та Слов'янська ЗСУ відбили наступ противника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: