Арестович спрогнозував, коли може закінчитися російський «ракетний терор»

Читать на русском
На думку Арестовича, основними цілями ракетного терору російських окупантів стануть Миколаїв і Харків. Ще мінімум тиждень вони будуть бити по цих містах ракетами
Ілюстративне фотоFacebook

Російські окупанти можуть ще 7-10 днів завдавати масованих ракетних ударів по Україні, в першу чергу, по великих населених пунктах, але це все, на що вони будуть здатні.

Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Президент росії заявив, що удар ракетами по ТЦ в Кременчуці – це не терактЗамість відповіді на питання про теракт путін почав натхненно брехати про нібито розміщені українською армією в житлових кварталах зброю, техніку й так далі

На думку Арестовича, основними цілями ракетного терору російських окупантів стануть Миколаїв і Харків. Ще мінімум тиждень вони будуть бити по цих містах ракетами, до тих, поки не переконаються, що це не призводить до жодного результату і тільки спустошує російські ракетні арсенали.

«Ракетний терор триватиме ще тиждень-півтора. Миколаїв, Харків - це практично кожен божий день, причому там б'ють не вибірково, а по житлових кварталах. Всі інші міста - за вибором» - додав він.

Нагадаємо, в Міністерстві оборони вважають, що країна-агресор проводить кампанію ракетних ударів по мирних українцях з метою зламати дух і зруйнувати єдність народу.

Президент Володимир Зеленський зазначав, що Україні в терміновому порядку потрібні системи протиракетної оборони і вона очікує від Заходу негайного позитивного рішення з цього питання. Російський ракетний терор повинен бути припинений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: