Окупанти не довіряють місцевим колаборантам у Херсоні та замінюють їх – облрада

Читать на русском
Окупанти перестали довіряти колаборантам у Херсоні. Загарбники почали призначати на їхні посади людей з ОРДЛО.
Українська правда

Окупанти перестали довіряти колаборантам у Херсоні. Загарбники почали призначати на їхні посади людей з ОРДЛО.

Про це повідомляє перший заступник голови облради Херсона Юрій Соболевський.

«Провали окупаційних властей у їхніх спробах зломити мешканців, зломити їхню любов до України, суттєво підірвали довіру орків до тих колаборантів, які мали стати «обласною владою» та організовувати «нове життя», – йдеться в повідомленні.

Він зауважує, що росія почала залучати до управління окупованими територіями Херсонської області бойовиків із самопроголошених республік.

«Фейкову обласну адміністрацію «підсилюють» зовнішніми кадрами з ЛДНР, а офіс партії «Єдина Росія» взагалі починає жити самостійним життям, переходячи від «гуманітарної допомоги» до організації прийомів офіційних візитів посадових осіб та депутатів рф, масових заходів та формування політики в області», – додає Соболевський.

Перший заступник голови облради Херсона вважає, що колаборанти та зрадники шукають вихід із ситуації, щоб уникнути кримінальної відповідальності після звільнення Херсонщини.

Нагадаємо, мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що українські військові на Запорізькому напрямку посунули линію фронту на 10 км південніше, а також наблизились до кордонів Херсону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: