Українські сили спецпризначення успішно здійснюють безліч диверсій на території росії – The Times

Читать на русском
Російські військові настільки безпорадні, що навіть не можуть зрозуміти, як українські спецпризначенці потрапляють на російську територію
Ілюстративне фотоv-variant.com.ua

Українські підрозділи Сил спеціальних операцій (ССО ЗСУ) провели низку успішних диверсійних операцій на території росії. Знищувалися виключно важливі військові об'єкти, в тому числі нафтобази та склади боєприпасів російської армії.

Про це повідомляє британське видання The Times.

Відомо, що українських військових закидали на територію росії вертольотами, які успішно здійснювали польоти туди й назад, залишаючись непоміченими російською ППО.

Російські військові при цьому виявилися настільки безпорадні, що не змогли на власній території зрозуміти, як українські військові потрапляють до росії, і як вони примудряються здійснювати диверсії на охоронюваних військових об'єктах.

Нагадаємо, що росіяни також намагаються здійснювати диверсії в Україні. Так, Служба безпеки України затримала в Чернівцях російського диверсанта, який готував вибухи на об'єктах «Укрзалізниці» і логістичних складах.

Відомо також, що після численних провалів росія змінила тактику дій диверсійно-розвідувальних груп в Україні. Тепер до лав диверсантів набирають зрадників та колаборантів - україномовних жителів окупованих Донецької та Луганської областей, а також анексованого Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: