Кличко припустив, що температура в будинках киян узимку буде нижчою, ніж зазвичай

Читать на русском
Кличко зазначив, що опалювальний сезон у Києві цієї зими буде складним, і можливо температура в будинках буде трохи нижчою за звичайну.
Слово і діло

На Київ чекає непростий опалювальний сезон в умовах війни. Цілком можливо, що температура в будинках городян буде дещо нижчою, ніж зазвичай.

Про це мер столиці Віталій Кличко сказав у ефірі телемарафону.

Опалювальний сезон: яка температура в будинках українців, американців і європейцівАналітики «Слова і Діла» порівняли, в яких країнах взимку - розпечені батареї, а де економлять так, що по ночах гріються за допомогою котиків

«Дуже актуальне питання, щодо нього ми співпрацюємо з державою, тому що сьогодні місто залежить від енергопостачання, від постачання газу. Нас цікавить також ціна на газ, як це цікавить і кожного мешканця міста. Одне можу сказати, посилаючись на слова міністра Чернишова щодо того, що, на жаль, у нас цей сезон буде непростим. І, може, температура в будинках буде дещо нижчою. Тим не менш, ми робимо зараз все для того, щоб використовувати сучасні технології, підготуватися до зими, але всі інші питання лежать у площині держави, і ми сподіваємося на своєчасне постачання енергоносіїв», – сказав Кличко.

Нагадаємо, раніше міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов сказав, що тарифи на тепло для українців під час наступного опалювального сезону не зміняться, опалення увімкнуть вчасно, а оптимальна температура в будинках буде в межах 18-20 градусів. Але, за його словами, українцям настав час відвикати від відкритих вікон у квартирах взимку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: