На Волині виявили схрони з військовою формою Білорусі та вибухівками

Читать на русском
Під час перевірки безпекової ситуації в північних районах Волині поліцейські та нацгвардійці виявили білоруську військову форму, вибухівку, зброю та наркотики.
Військова частина 1141 Нацгвардії України

Під час перевірки безпекової ситуації в північних районах Волині поліцейські та нацгвардійці виявили білоруську військову форму, вибухівку, зброю та наркотики.

Про це повідомили у військовій частині 1141 Національної гвардії України.

Протягом п’яти днів нацгвардійці спільно з поліцейськими здійснювали відпрацювання прикордонної зони Волинської області. В першу чергу оглядали покинуті будівлі. В одній будівлі у Шацькому районі знайшли комплекти білоруської військової форми. Також під час перевірки знайшли один РПГ, зброю, понад тисячу набоїв, тротилові шашки, протитанкові міни, тактичні ножі, рації, понад півсотні кущів маку та наркотики.

Загалом перевірили більше ніж 60 населених пунктів у прикордонних районах області. Кому належать вибухонебезпечні предмети наразі встановлюють правоохоронці.

Раніше повідомляли, що до кордону з Волинською областю підійшла колона військової техніки, серед якої було помічено 6 БТР та один МАЗ.

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович зазначив, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не самогубця, тому він буде робити все, що в його силах, щоб до останнього моменту ухилятися від вступу у війну проти України. Хоча, звичайно, варіанти вступу Білорусі у війну все одно не можна виключати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: