ЗСУ відкинули окупантів з першої лінії оборони на Херсонщині – радник голови ОВА

Читать на русском
Українські військові відкинули окупантів із першої лінії оборони на Херсонщині. Також ЗСУ завдали кілька ударів по тилових складах із боєприпасами.

Збройні сили України відкинули росіян із першої лінії оборони на Херсонщині. Тепер ворог укріплюється на другій та третій лінії.

Про це в ефірі Espreso повідомив радник голови Херсонської військової адміністрації Сергій Хлань.

РФ сконцентрувалася на захопленні Сєвєродонецька замість того, щоб утримувати стратегічно важливу Херсонщину – ISWРосія неправильно розставила пріоритети у цій війні – її війська зосередилися на захопленні Сєвєродонецька, яке матиме більш символічне значення, тоді як ЗСУ розпочали контрнаступ у критично важливій Херсонській області.

«ЗСУ відкинули окупанта з першої лінії оборони, якою вони хизувалися, що їхня оборона непохитна. Зараз ворог укріплюється на другій та третій лінії оборони. ЗСУ завдавали влучних ударів по складах, які знаходяться в тилу. У Новій Каховці, три рази поспіль, було влучне попадання по складах з боєприпасами ворога. Біля Софіївки, біля села Давидів Брід були контрнаступальні дії. Там ворог закріплюється на узбережжі річки Інгулець», – розповів Хлань.

«Двотижневі перемоги дають впевненість, що отримавши важке озброєння, яке необхідно для контрнаступу, ми почнемо визволяти нашу рідну землю», – додав він.

Нагадаємо, тиждень тому Олексій Арестович стверджував, що Збройні сили України знаходяться за 18 кілометрів від Херсона.

Раніше ЗСУ звільнили від окупантів Таврійське у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: