У закладі окупованого Херсона розстріляли російських військових, є загиблі

Читать на русском
В окупованому Херсоні стався інцидент за участі російських окупаційних військ та невідомих, які розстріляли окупантів у закладі.

В окупованому Херсоні невідомі розстріляли військовослужбовців збройних сил російської федерації, які прийшли до одного з закладів харчування на набережній міста і замовили там шашлик.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Днями в окупованому Херсоні співробітники оперативного підрозділу рашистських військ шикарно замовили собі в одному із закладів харчування на набережній міста шашлик. Враховуючи поведінку даних клієнтів, їх мародерське минуле і негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги. Два чеки по 200, та один - 300... яскравих вражень від вечері отримали геть не поважні гості закладу», – йдеться у повідомленні.

За даними командування, поранений російський військових госпіталізований в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, росія активізувала ввезення сімей військовослужбовців російських окупаційних військ до Херсона, вони самовільно заселяють залишені будинки та квартири українців.

Додамо, російські сили можуть влаштовувати атаки під неправдивим прапором біля тимчасово окупованого Херсона, щоб завадити громадській підтримці Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: