Окупанти планують розселити у квартири херсонців сім'ї співробітників ФСБ

Читать на русском
Окупанти хочуть використовувати майно херсонців, які залишили місто, для подальшого розселення здебільшого представників російської ФСБ.
radiosvoboda.org

Окупанти хочуть використовувати майно херсонців, які залишили місто, для подальшого розселення здебільшого представників російської ФСБ.

Про це повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

«На сьогодні родини ФСБшніків, а це здебільшого ФСБшніки, а не військові, розселені в центрі Херсона – в готелі «Оптіма». Зараз вони активно працюють з головами ОСББ якраз щодо моніторингу вільних квартир, щоб можна було заселятися туди, бо готель готелем, а вони хочуть переїжджати до більш комфортних умов. То ж вони зараз з'ясовують, які квартири вільні, хто виїхав остаточно і наскільки давно не з'являлися люди. І починають переселятися саме в ці квартири з готелю», – заявив він.

Відомо, що є випадки, коли місцеві жителі змушені повертатися до своїх домівок, попри окупацію, але тих, хто залишає окуповану Херсонщину, наразі більше.

Раніше повідомляли, що росія активізувала ввезення сімей військовослужбовців російських окупаційних військ до Херсона, вони самовільно заселяють залишені будинки та квартири українців.

Додамо, російські сили можуть влаштовувати атаки під неправдивим прапором біля тимчасово окупованого Херсона, щоб завадити громадській підтримці Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: