По Харкову росія вдарила з РСЗВ: спалахнула житлова багатоповерхівка

Читать на русском
У Харкові вночі під обстрілом опинився Київський район. Водночас у Харківській області ЗСУ готуються до контрнаступу.
фото Суспільне

Російські військові не припиняють обстрілювати Харків. Сьогодні вночі під обстрілом опинився Київський район. Водночас у Харківській області ЗСУ поступово готуються до контрнаступу.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у суботу, 18 червня.

Ракетна атака на Первомайський: кількість поранених уточнилиРосійські окупанти завдали ракетного удару по Первомайському на Харківщині, поранено троє людей. За їхнє життя борються лікарі.

«Сьогодні вночі з РСЗВ завдали ударів по Київському району Харкова. У будинку горіли балкони квартир 3 поверхів. Було влучання в одне з комунальних підприємств міста. На щастя, без жертв», – написав він.

В ОДА також розповіли, що росіяни протягом доби обстрілювали Циркуни, Дергачі, Золочівську громаду. Вночі вперше обстріляли село Фартушне. Ракета влучила у приміщення сільгосппідприємства. Жертв немає.

Протягом доби госпіталізовано 3 мешканців Харківщини – 2 з Первомайського, 1 – Руської Лозової.

«Ворогу залишається все менше сил для наступу. ЗСУ тримають рубежі та поступово переходять до контрнаступальних дій – звільнили с. Дмитрівка на Ізюмщині», - наголосив Синегубов.

Нагадаємо, росія обстрілює Харків та область щодня. Цього тижня рятувальники гасили масштабну пожежу. В області повідомлялося про поранених та загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: