Російські окупанти вдарили по Харкову: зафіксовано сім вибухів

Читать на русском
Очевидці говорять про дуже потужну вибухову хвилю, яка тривала понад 20 секунд; попередньо, ракети прилетіли з Бєлгорода
Ілюстративне фото24 канал

Російські окупанти о дванадцятій годині ночі 13 червня в черговий раз обстріляли ракетами Харків. Місцеві жителі нарахували щонайменше сім вибухів.

Про це повідомляють місцеві канали в Telegram.

Російські війська обстрілювали Харків забороненими боєприпасами – правозахисникиРосія використала для обстрілів Харкова заборонені касетні бомби та некеровані ракети. Правозахисники задокументували щонайменше 28 випадків невиборчих ударів по місту з боку російської армії.

Очевидці кажуть, що по Харкову було завдано ракетного удару. Водночас в російських каналах писали, що здійснювалися ракетні пуски «Іскандерів» з території Бєлгородської області в росії. Удар спровокував масштабну пожежу в місті, яка досі не ліквідована.

Вказується, що вибухи в місті були настільки потужними, що вибухова хвиля від них тривала понад 20 секунд.

Нагадаємо, 10 червня стало відомо, що російські військові зараз обстрілюють Харків не так інтенсивно, але зате використовують більш потужні ракети та бомби.

13 червня в Харківській ОВО повідомили, що російські військові продовжують завдавати ударів по Харкову і області. Застосовують артилерію, РСЗВ, також не перестають бити ракетами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: