Обстріли Харківщини: пошкоджено будинки, є поранені

Читать на русском
Російські окупанти знову обстріляли Харків і область – поранено двох мирних жителів, пошкоджено будинки.

Російські окупанти знову обстріляли Харків і область – поранено двох мирних жителів, пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків.

Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синєгубов у Telegram вранці 17 червня.

Російські війська обстрілювали Харків забороненими боєприпасами – правозахисникиРосія використала для обстрілів Харкова заборонені касетні бомби та некеровані ракети. Правозахисники задокументували щонайменше 28 випадків невиборчих ударів по місту з боку російської армії.

Минулої доби окупанти обстрілювали Шевченківський, Новобаварський та Холодногірський райони Харкова та населені пункти Харківської області.

У Харкові пошкоджено промислові будівлі та будівлі приватного підприємства, жертв та постраждалих немає.

«Загалом у Харківській області за минулу добу пошкоджено не менше 10 приватних будинків, зруйновано школу та багатоквартирний будинок, 2 цивільні поранено», – написав він.

У Харківському районі у Дергачах пошкоджено приватні домоволодіння, горіла господарська споруда та технічна будівля у смт Пісочин. У Чугуївському районі у смт Коробочкіне пошкоджено приватний будинок та гараж, знищено приватний автотранспорт.

«Золочів ворог обстріляв касетними боєприпасами – пошкоджено сім будинків, жінка 82 роки отримала поранення. У селі Морозівка ​​Ізюмського району поранено 70-річного чоловіка», - розповіли в ОДА.

Також повідомляється, що на Харківському напрямку російські війська намагалися здійснити розвідку боєм у районі Кочубеївки, але зазнали втрат і відійшли.

Нагадаємо, окупанти обстрілюють Харків та область щодня - з РСЗВ, артилерії та ракетами.

На Харківщині було знищено ворожий склад та штаб армії росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: