Ракетна атака на Первомайський: кількість поранених уточнили

Читать на русском
Російські окупанти завдали ракетного удару по Первомайському на Харківщині, поранено троє людей. За їхнє життя борються лікарі.

Внаслідок ракетного удару, який російські військові завдали по комунальному підприємству у Первомайському на Харківщині, постраждали 3 співробітники КП.

Про це повідомив відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

Обстріли Харківщини: пошкоджено будинки, є пораненіРосійські окупанти знову обстріляли Харків і область – поранено двох мирних жителів, пошкоджено будинки.

«Боєприпас влучив у двоповерхову будівлю та пункт охорони перед в'їздом на територію об’єкту. Пошкоджено вікна, стелю, стіни будівлі. На момент обстрілу на підприємстві знаходились працівники, внаслідок вибуху зазнали травм жінка та два чоловіки», - сказано у повідомленні.

Постраждалі доставлені до лікарні, жінка перебуває в контактному стані, чоловіки знаходяться в операційному відділені лікарні, за їх життя борються медики.

На місці події працювали слідчі, експерти, рятувальники та працівники прокуратури. Зібрано необхідні речові докази скоєння росіянами військового злочину проти мирних жителів Харківської області.

Нагадаємо, сьогодні о 10 ранку окупанти вперше вдарили ракетою по Первомайському на Харківщині.

Також сьогодні війська росії завдали ракетних ударів по Миколаєву - двоє загиблих, 2 поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: