По Харкові рф завдала ударів із «Смерчів» та «Ураганів», є поранені

Читать на русском
За добу війська рф обстрілювали житлові райони Харкова з артилерії та РСЗВ Смерч та Ураган. Було кілька ракетних ударів по промислових будинках.
t.me/synegubov

Російські військові продовжують завдавати ударів по Харкову та області. Застосовують артилерію, РСЗВ, також не перестають бити ракетами.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у понеділок, 13 червня, в ефірі телемарафону.

Війська рф закріпилися на північній околиці Ізбицького в Харківській області – ГенштабРосіяни на Харківському напрямку вели штурмові дії у напрямку Тернова – Ізбицьке та закріпилися на північній околиці Ізбицького. Крім того, в Луганській області окупанти відтіснили ЗСУ із центру Сєверодонецька.

«Минулу добу ворог обстрілював житлові райони Харкова з артилерії та РСЗВ «Смерч» та «Ураган». Було кілька ракетних ударів по промислових будинках. В результаті денного обстрілу 1 цивільний отримав поранення. Також обстріляли Чугуївський та Ізюмський райони області. У Коробочкіному 1 поранено», - розповів він.

Глава ОДА також додав, що на півночі та північно-східному напрямку від Харкова продовжуються активні бойові дії.

«Ворог намагається компенсувати втрати своєї живої сили. Гарячим залишається Ізюмський напрямок. Там ворог намагається атакувати наші позиції, проте успіхів немає», – додав Синєгубов.

Нагадаємо, мер Харкова раніше заявив, що росія почала бити по місту потужнішими ракетами та бомбами.

А правозахисники з’ясували, що російські війська обстрілювали Харків забороненими боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: