Обстріли Харкова: війська рф вдарили по супермаркету, також пошкоджено житлові будинки

Читать на русском
Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область з артилерії та РСЗВ. У місті прицільно вдарили по супермаркету.
t.me/kharkiv_1654

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область з артилерії та РСЗВ. У місті є нові руйнування, в області – загиблі та поранені.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у середу, 8 червня.

Ворог посилює оборону в Харківській області – ГенштабНа Харківському напрямку ворог вів активну оборону, основні зусилля зосередив на утриманні зайнятих рубежів та прикордонних районів на північ від міста Харкова.

«Вдень і вночі окупанти обстрілювали Шевченківський та Індустріальний райони Харкова, пошкоджені житлові будинки, адмінприміщення та приватні домоволодіння, супермаркет, інші нежитлові приміщення», - написав він.

Усього за добу в Харкові через обстріл 1 особа загинула, 6 отримали поранення.

«У Харківському районі обстріляно с. Циркуни, с. Черкаська Лозова, смт Слатине, пошкоджено приватні будинки. У Черкаській Лозовій 2 людей загинуло, 3 – поранено. У Чугуївському районі під удар потрапило с. Леб'яже. Там через обстріл сталися пожежі у приватному домоволодінні», - повідомили в ОДА.

У селі Коробочкине через влучання снарядів сталися пожежі у приватних будинках, є 1 загиблий та 1 поранений. Також у Печенігах внаслідок обстрілу 1 особа загинула, 2 отримали поранення, додав глава області.

Нагадаємо, вдень 7 червня війська рф знову обстрілювали спальний район Харкова, одна людина загинула, троє поранені. Місто та область продовжують накривати з артилерії та РСЗВ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: