У британській розвідці назвали один із факторів, який визначить хід війни в Україні

Читать на русском
На думку британської розвідки, найближчими місяцями форсування річок стане одним із найважливіших визначальних факторів у ході війни в Україні.
Facebook / Генеральний штаб ЗСУ

Найближчими місяцями форсування річок, ймовірно, стане одним із найважливіших визначальних факторів у ході війни в Україні.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

«У минулі вихідні навколо Сєверодонецька тривали бої. Найближчими місяцями форсування річок, ймовірно, стане одним з найважливіших визначальних факторів у ході війни. Ключова 90-кілометрова центральна ділянка російської лінії фронту на Донбасі лежить на захід від річки Сіверський Донець. Для досягнення успіху на нинішньому оперативному етапі наступу на Донбасі росії доведеться або провести амбітні флангові дії, або провести форсування рік», – йдеться у звіті.

Нагадаємо, як писало видання The New York Times, щонайменше 400 російських військових загинули при спробі переправитися з одного берега річки Сіверський Донець на інший під Білогорівкою.

Раніше в ISW заявили, що російські війська, як і раніше, залишаються дуже обмеженими у напрямках свого наступу. Вони все ще прив'язані до доріг і можуть ефективно наступати лише на вузьких ділянках фронту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: