ППО України знищила ювілейну 500-ту повітряну ціль російських окупантів

Читать на русском
З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ЗРВ ЗСУ отримали у якості трофеїв практично всі можливі цілі російських окупантів
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Зенітні ракетні війська України 10 червня збили ювілейну, п'ятисоту ціль, що належить російським окупантам. Збитий був безпілотний літальний апарат «Орлан-10» російських військ.

Про це розповів речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у коментарі Українській правді.

Шольц буде максимально тягнути зі зброєю для України, як вірний послідовник Меркель – експертШольц буде і далі обіцяти Україні золоті гори в плані постачань озброєння, проте навряд чи можна буде дочекатися від нього якихось реальних справ

«Ювілейною ціллю виявився черговий БПЛА російських загарбників «Орлан-10». Розраховували на дещо більше, втім, літаки рашистів нині не часті гості в підконтрольному Збройним силам України повітряному просторі» - пожартував він.

Спікер додав, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ЗРВ ЗСУ отримали у якості трофеїв практично всі можливі цілі російських окупантів - літаки, вертольоти, крилаті ракети, БПЛА, ракети оперативно-тактичних комплексів. Крім «ювілейного», ЗРВ ЗСУ та ППО Сухопутних військ сумарно збили 10 червня ще чотири безпілотники.

Нагадаємо, що в переговорах із західними партнерами про системах протиповітряної оборони для України є прогрес. Є надія, що Україна отримає потужні ППО найближчим часом.

Нагадаємо, протиповітряна оборона України за вечір 3 червня знищила відразу чотири крилаті ракети окупантів, які запустили російські кораблі з Чорного моря.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: