ППО збила відразу чотири крилаті ракети російських окупантів над півднем України

Читать на русском
Одна ракета була перехоплена і збита над морем в Одеській області, а решту - три ракети рашистів - збили сили ППО над Миколаївською областю
Ілюстративне фотоFacebook

Протиповітряна оборона України за вечір 3 червня знищила відразу чотири крилаті ракети окупантів, які запустили російські кораблі з Чорного моря.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

В ОК нагадали, що в акваторії Чорного моря на бойовому чергуванні, мета якого - ракетний терор України, зараз знаходяться три ракетні кораблі та один підводний човен російських окупантів. Саме з борту підводного човна рашисти запустили свої ракети.

Однак ППО відпрацювала точно; одна ракета була перехоплена і збита над морем в Одеській області, а решту - три ракети рашистів - збили сили ППО над Миколаївською областю.

Нагадаємо, за сто днів повномасштабної війни з росією по Києву вдарило 28 ракет окупантів, загинули 95 мирних жителів, у тому числі четверо дітей.

У четвер, 2 червня, російські війська завдали ракетний удар по Миколаївській області. Рашисти спробували ще раз знищити вже зруйнований міст у Трихатах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: