Ватажок терористів Пушилін погрожує «трибуналом» бійцям ЗСУ, які захищали Маріуполь

Читать на русском
Терористи псевдореспублік вже не вперше погрожують влаштувати фарс за участю українських захисників Маріуполя
Денис ПушилінAFP 2022

Ватажок підконтрольних Росії терористів «ДНР» Денис Пушилін погрожує «трибуналом» українським військовослужбовцям, які захищали Маріуполь та «Азовсталь». Судилище головний терорист припускає провести в кінці літа.

Про це повідомляє кремлівська пропаганда.

«Я думаю, до кінця літа точно проведемо, тут затягувати не варто. Тут знову ж таки потрібно бути в рамках. Ми затягувати ситуацію не маємо права» - заявив він.

Нагадаємо, 9 червня так званий «Верховний суд» псевдореспубліки, створеної терористами з терористичної організації «ДНР», яка діє під егідою і заступництвом росії, виніс псевдовирок іноземним військовим, які потрапили до терористів у полон. Уродженці Великої Британії, діючі військовослужбовці Збройних сил України Ейден Ейслін, Шон Піннер, а також громадянин Марокко Саадун Брагім були «засуджені» терористами до смертної кари.

Також відзначимо, що з території заводу «Азовсталь» в Маріуполі вийшли 2 тисячі 449 українських військових. Зараз вони знаходяться в Оленівці Донецької області. Періодично в росії та на контрольованій терористами «Л/ДНР» території Донецької та Луганської області починаються істерики з вимогами «судити» і стратити полонених українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: