Перевзувся на льоту: депутат держдуми Слуцький відмовився від слів про обмін захисників «Азовсталі»

Читать на русском
Росіянин заявив, що він не мав на увазі обміну захисників Маріуполя на кума путіна Віктора Медведчука, а мав на увазі щось інше
леонід слуцькийПропаганда Кремля

Російський депутат держдуми Леонід Слуцький продемонстрував майстер-клас перевзування на льоту, заявивши, що не мав на увазі можливість обміну українських військовослужбовців, захисників «Азовсталі», на затриманого в Україні кума володимира путіна - Віктора Медведчука.

Про це депутат написав у своєму Telegram.

Із «Азовсталі» виїхало щонайменше сім автобусів з військовими – ReutersУ вівторок, 17 травня, з «Азовсталі» виїхало щонайменше сім автобусів із українськими захисниками, які супроводжувала російська бронетехніка.

Росіянин заявив, що його думка з приводу українських воїнів з підрозділу «Азов» нібито не змінилася - він-де як і раніше вважає, що їх треба не обмінювати, а «піддати трибуналу». А що стосується його заяви по можливості обміну, Слуцький стверджує, що його нібито не так зрозуміли та він нічого такого на увазі не мав.

«Щодо пропозицій щодо того ж Медведчука, переконаний, що обговорювати ці питання повинні ті, хто має відповідну компетенцію. Власне, про це було сказано на пресконференції. Не більше, не менше. Всі інтерпретації, що йдуть зараз, в корені не вірні по суті, хочу ще раз це підкреслити» - заявив він.

Нагадаємо, що раніше, 21 травня, Слуцький співав зовсім інше - що українських бійців, яких евакуювали з «Азовсталі», можуть обміняти на нардепа Медведчука. Влада росії вивчить таку можливість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: