Більш ніж половина поляків підтримує Україну у війні проти росії – соцопитування

Читать на русском
Тільки шість відсотків поляків вважає, що Україна повинна погодитися на ганебний мир з росією. Решта підтримують українців у прагненні воювати до перемоги
Ілюстративне фотоФото УНІАН

Переважна більшість поляків підтримує Україну у її війні проти росії. При цьому більш ніж половина - 55% поляків - вважають, що Україна повинна воювати до тих пір, поки не деокупує всі захоплені росією українські землі, включаючи Крим і Донбас.

Про це повідомляє польський інформаційний портал wPolityce з посиланням на дані соціологічного опитування.

Ще 15% опитаних вважають, що Україна повинна воювати з рф до тих пір, поки російські війська не відійдуть на позиції, які вони займали до 24 лютого. І тільки 6% поляків вважають, що Україна повинна погодитися на мир з росією, який спричинить територіальні втрати.

Ще 24% поляків вагалося з відповіддю, до якого порогу повинна воювати Україна. Однак при цьому ці люди позиціюють себе, як ті, хто підтримують Україну.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда 8 червня розпочав серію візитів до Південної Європи, щоб переконати ці країни підтримати надання Україні статусу кандидата на членство в Євросоюз.

Раніше стало відомо, що Польща підписує один з найбільших збройових контрактів за останні три десятиліття на постачання зброї до України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: