На двох українок у Польщі напали з ножем, одна загинула

Читать на русском
У Польщі двоє невідомих чоловіків у місті Нацпольськ Мазовецького воєводства скоїли напад з ножем на двох громадянок України.
pixabay.com

У Польщі двоє невідомих чоловіків у місті Нацпольськ Мазовецького воєводства скоїли напад з ножем на двох громадянок України.

Про це повідомляє tvn24.

Поліцейські отримали повідомлення, що чоловік напав з ножем на двох жінок. Стало відомо, що в будинок прибули двоє чоловіків, один з яких вийшов з автомобіля і напав на жінок, поранивши їх ножем. Потім нападники зникли з місця злочину, а сусіди почули крик і повідомили екстреним службам. Одну з постраждалих доставили в лікарню, інша 29-річна українка померла, попри проведені реанімаційні заходи.

Зазначають, що на момент нападу у квартирі було двоє дітей.

«Автомобіль, на якому зникли нападники в декількох кілометрах потрапив в аварію і з'їхав у кювет. Чоловіки покинули автомобіль і продовжили втечу пішки. Одного з них затримали», – розповіли правоохоронці.

Зазначають, що затриманий перебував у стані алкогольного сп'яніння. Іншого вдалось впіймати через кілька годин, він виявився громадянином України.

Нагадаємо, слідство розкрило вбивство сім'ї старости села Мотижин. Відомо, що п'ятеро військовослужбовців збройних сил російської федерації та троє найманців приватної військової компанії «Вагнер» причетні до вбивства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: