Війська рф знову обстріляли Миколаївщину та Сумщину, є загиблий

Читать на русском
Російські окупанти обстріляли Сумську область з мінометів та артилерії. Також було обстріляно дві громади на Миколаївщині.

Російські окупанти вели обстріл з території росії по прикордонні Сумської області з мінометів та артилерії. Також було обстріляно дві громади на Миколаївщині.

Про обстріли Сумщини повідомив голова ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Загроза нових ударів з Криму: росіяни розгорнули ракетний дивізіон «Іскандер-М»Російські окупанти розгорнули ракетний дивізіон Іскандер-М за 8 кілометрів від адміністративного кордону з Херсонською областю.

«Вчора ввечері, 8 червня, після 21:00 з території Росії був мінометний обстріл Шалигинської громади, 14 вибухів. Ближче до 22 години ворог відкрив артилерійський вогонь цими ж територіями», - написав він.

Потерпілих та руйнувань цивільної інфраструктури, за даними глави ОВА, немає. Решта ночі пройшла спокійно.

Крім того, російські окупанти вночі обстріляли Інгульську громаду Миколаївської області, а зранку Березнегуватську громаду – загинула одна людина. Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

«Миколаївська область: уночі – обстріл в Інгульській громаді. Обстріл був переважно поза населеними пунктами. Постраждалих та пошкоджень немає. Триває обстріл у Березнегуватській громаді. Одна людина загинула. Пошкоджено житлові будинки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, війська рф вдарили ракетою по Житомирській області. Також окупанти завдали удару по Харкову – зруйновано ресторан, частково будівлю школи. Двоє людей загинуло, 4 поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: