Обстріл Харкова: спалахнуло кілька пожеж, загинуло двоє людей

Читать на русском
Внаслідок обстрілу Харкова увечері 8 червня у Новобаварському районі спалахнули пожежі. Попередньо загинули двоє людей і четверо були поранені.
facebook.com/MNSKHARKIV

Внаслідок обстрілу Харкова увечері 8 червня у Новобаварському районі спалахнули пожежі у будівлях кафе, магазину та бібліотеки. За попередньою інформацією загинуло двоє людей, ще четверо отримали травми.

Про це повідомляє управління ДСНС в області.

«Внаслідок ворожого обстрілу близько 23:00 пожежі стались у будівлях кафе, продовольчого магазину та шкільній бібліотеці у Новобаварському районі Харкова. Загальна площа пожеж склала біля 500 кв.м. Часткових пошкоджень зазнала будівля школи. Для ліквідації пожежі було задіяно 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 чоловік особового складу ДСНС. О 03:10 усі пожежі були ліквідовані. За попередніми даними 2 особи загинуло, ще 4 чоловік зазнали травм. Остаточна інформація з'ясовується», – повідомили у ДСНС.

Усього за добу рятувальники гасили 16 пожеж, які сталися внаслідок російських обстрілів: дві – у Новобаварському районі Харкова, вісім – у Чугуївському, по дві – в Ізюмському, Богодухівському та Харківському районах області. Горіли будинки, господарські будівлі, майстерня, сінок, складські будівлі, гаражі та автомобілі, будівля кафе, магазин, шкільна бібліотека, а також хвойні ліси.

Нагадаємо, вдень 7 червня російські військові обстріляли житловий район Харкова. В результаті одна людина загинула, ще троє поранено.

Напередодні окупанти обстрілювали Шевченківський та Індустріальний райони Харкова, було пошкоджено будинки та супермаркет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: