Російські окупанти знову завдали удару по Харкову

Читать на русском
Увечері в місті було зафіксовано два дуже потужних вибухи, після чого почалося загоряння. Куди саме було потрапляння - невідомо.
Ілюстративне фотоFacebook

Російські окупанти ввечері 8 червня в черговий раз обстріляли Харків. В результаті обстрілу в одному з районів міста спалахнула сильна пожежа. Передбачається, що це був ракетний удар.

Про це повідомляє Суспільне.Харків.

Увечері в місті було зафіксовано два дуже потужних вибухи, після чого почалося загоряння. Куди саме було потрапляння - невідомо.

«Перший вибух стався о 23:01. Другий - незабаром після нього. За попередніми даними, під обстріл потрапила територія на заході міста. Очевидці повідомляють про пожежу» - сказано в повідомленні.

При цьому передбачається, що це був ракетний удар, нанесений з території Бєлгородської області - в Telegram-чатах Бєлгорода росіяни писали, що бачили запуски ракет у напрямку На Харків.

Нагадаємо, вночі з 7 на 8 червня окупанти при обстрілі Харкова знищили один з міських супермаркетів. При цьому міноборони росії заявило про знищення «бронетанкового заводу».

7 червня російські військові в черговий раз обстріляли житловий район Харкова. в результаті одна людина загинула, ще троє поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: