Миколаївщина знову під обстрілами, в області є поранені

Читать на русском
Сьогодні вночі Миколаїв та область знову опинилися під ворожими обстрілами російської армії.

Сьогодні вночі Миколаїв та область знову опинилися під ворожими обстрілами російської армії. За добу на Миколаївщині ще 13 поранених.

Про це повідомила голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва у Telegram.

Від початку війни на Миколаївщині загинуло більш ніж 300 осіб – ОВАВід початку повномасштабного вторгнення росії на Миколаївщині загинуло вже більш ніж 300 осіб.

«Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївську область. Обстріли зафіксовані у Баштанському та Миколаївському районах – на території Широківської, Березнегуватської, Снігурівської, Галицинівської та Первомайської громад. Сьогодні вночі знову били і по місту Миколаєву. Загалом, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 13 людей», - написала вона.

За її словами, дітей серед постраждалих за минулу добу немає. Усіх постраждалих доставлено до медичних закладів.

«Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях перебувають 274 громадяни, які постраждали від атак окупантів на Миколаївську область. Ще 123 постраждалі отримали допомогу амбулаторно», - додала голова облради.

Нагадаємо, напередодні окупанти завдали ракетних ударів по Баштанку на Миколаївщині, є загиблі. Тим часом втрати російської армії досягли 31500 вбитих військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: