У Харкові з РСЗВ обстріляли два райони, спалахнув приватний будинок

Читать на русском

Російські військові сьогодні вночі обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова з РСЗВ. Снаряд влучив у приватний будинок, почалася пожежа. Постраждала жінка.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у вівторок, 7 червня.

Ворог посилює оборону в Харківській області – ГенштабНа Харківському напрямку ворог вів активну оборону, основні зусилля зосередив на утриманні зайнятих рубежів та прикордонних районів на північ від міста Харкова.

«У Харкові було обстріляно інфраструктуру Київського району. Вночі внаслідок влучення снаряду росіян сталася пожежа у приватному будинку у Київському районі. Рятувальники витягли з-під завалів 52-річного чоловіка. Він серйозно не постраждав. Поранення дістала 70-річна жінка. Загалом у Харкові поранення отримали 3 особи», - написав він.

В області ворог обстрілював Чугуївський, Богодухівський, Красноградський, Лозівський та Золочівський райони області.

Під вогонь потрапили житлові будинки, господарські об'єкти, критична інфраструктура. У Дергачах під удар потрапило приватне підприємство, сталася пожежа. У с. Слобожанське Красноградського району внаслідок обстрілу знищено понад 20 автомобілів.

«У Дергачах 1 особа загинула, 2 отримали поранення. У с. Чорнооківка Богодухівського району 1 особа загинула. В Ізюмському районі – 1 поранений. У селі Уди Золочівського району 1 поранено. Усього за добу в області 2 загиблих, 7 поранених», - додали до ОДА.

Зазначимо, кілька днів тому війська рф зруйнували тренувальну базу харківських футболістів у Високому.

Нагадаємо, перед цим у Харкові війська рф ракетою зруйнували школу на Салтівці.

Також ворог вдарив ракетами по Лозовській громаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: