Російські гауляйтери Херсонщини знову намагаються готувати псевдореферендум в області – ОВА

Читать на русском
6 червня окупанти та їхні посіпаки провели в окупованій будівлі Херсонської облдержадміністрації нараду. У нараді брало участь близько 70 осіб
Ілюстративне фотоФото DR

Призначені російськими окупантами гауляйтери тимчасово окупованої рашистами Херсонської області готують черговий псевдореферендум, щоб приєднати область до росії. Орієнтовно, він запланований на початок осені.

Про це заявив керівник Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута в ефірі Національного телемарафону.

РФ за спрощеною процедурою роздаватиме свої паспорти жителям Запорізької та Херсонської областейЖителям Запорізької та Херсонської областей даватимуть російське громадянство за спрощеною процедурою – путін підписав указ.

Згідно з даними Лагути, 6 червня окупанти та їхні посіпаки провели в окупованій будівлі Херсонської облдержадміністрації нараду. У ньому брало участь близько 70 осіб, у тому числі представник рашистських окупантів.

«Був високопоставлений російський гість, за нашою інформацією, це заступник голови адміністрації президента росії, який поставив завдання колаборантам області до осені підготувати «референдум» про включення області до складу рф» - розповів губернатор.

Нагадаємо, раніше «сенатор» ради федерації від Криму Сергій Цеков заявив, що росія протягом року може провести псевдореферендуми про приєднання окупованого Донбасу, а також Херсонської та Запорізької областей.

При цьому 7 червня поплічник окупантів Кирило Стремоусов підтвердив, що в Херсонській області буде проведено псевдореферендум про входження регіону до складу росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: