Від російської агресії в Україні постраждали вже понад 740 дітей

Читать на русском
Внаслідок широкомасштабного вторгнення росії в Україну постраждала щонайменше вже 741 дитина.

Внаслідок широкомасштабного вторгнення росії в Україну постраждала щонайменше 741 дитина. Жертвами війни стали 263 роки.

Про це повідомляє Офіса Генпрокурора у середу, 8 червня.

День захисту дітей: як в Україні починають цифровізовувати процедуру усиновленняУ Мінсоцполітики розповіли, як хочуть спросити та цифровізувати процедуру усиновлення дитини.

«Понад 741 дитину постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. Станом на ранок 8 червня 2022 року офіційна кількість дітей-жертв за добу не змінилася – 263. Зросла кількість поранених – 478», - йдеться у повідомленні.

Найбільше постраждалих дітей у Донецькій області – 190, Харківській – 122, Київській – 116, Чернігівській – 68, Луганській – 53, Херсонській – 52, Миколаївській – 47, Запорізькій – 30, Сумській – 17, у місті Києві – 16, Житомирській – 15 .

В ОГП додав, що дані не остаточні, оскільки йде робота щодо їх встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Так, 5 червня внаслідок обстрілу окупантами села Добропілля Пологівського району Запорізької області отримав вогнепальне поранення 9-річний хлопчик.

Нагадаємо, 1 червня повідомлялося, скільки дітей досі у розшуку з початку війни.

Перша леді Олена Зеленська розповіла про проект із усиновлення та притулку дітей без батьків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: