Ракетний удар по Києву: опубліковані фото наслідків

Читать на русском
Фото наслідків ракетного удару по Києву 5 червня. Російські війська цілилися в об'єкти інфраструктури.
t.me/KyivCityOfficial

У Києві спеціальні служби продовжують працювати на місцях, по яким 5 червня росія завдала масованого ракетного удару.

«Щодо вчорашніх вранішніх вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. На даний момент жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували. Служби ще працюють на місцях, що зазнали атаки», – розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Фото наслідків обстрілу Дарницького вагоноремонтного заводу опублікував також член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко.

Нагадаємо, вранці 5 червня російські війська вдарили по об'єктах інфраструктури у Дарницькому та Дніпровському районах Києва. За даними ЗСУ, окупанти здійснили пуски ракет із літаків Ту-95 з акваторії Каспійського моря.

Чотири ракети влучили у Дарницький вагоноремонтний завод. У російському міноборони заявили, що там нібито були танки Т-72 та інша бронетехніка, але в «Укрзалізниці» спростували цю інформацію і запросили журналістів переконатися, що на території ДВРЗ не було військової техніки.

У британській розвідці вважають, що ракетний удар по Києву, ймовірно, був спробою зірвати постачання західної військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: