Стали відомі подробиці ранкових обстрілів Києва та Броварської громади

Читать на русском
У Києві сьогодні вранці, 5 червня, прогриміли вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах міста. Також близько 6-ї години ранку російські війська здійснили обстріл територій поблизу Броварів.
Ілюстративне фотоРадіо Свобода

У Києві внаслідок ворожих ракетних ударів сьогодні вранці, 5 червня, госпіталізовано одну людину. Також близько 6-ї години ранку російські війська здійснили обстріл Броварської громади на Київщині.

Про це повідомляють Київський міський голова Віталій Кличко у Телеграмі та мер Броварів Ігор Сапожко у Фейсбуці.

«Щодо вранішніх вибухів у Дарницькому та Дніпровському районах столиці. На даний момент жертв у результаті ракетних ударів по об’єктах інфраструктури немає. Одну постраждалу особу госпіталізували», - зауважив столичний мер.

У військовій адміністрації Києва прокоментували загрозу повторного наступу на столицюЗагроза повторного наступу на Київ зберігається, заявили у військовій адміністрації. Але росія зараз не зможе раптово або за короткий термін створити для цього необхідне угруповання військ.

Згідно зі словами Кличка, служби ще працюють на місцях, що зазнали атаки.

При цьому, сьогодні близько 6-ї години ранку окупанти здійснили обстріл територій поблизу Броварської громади Київської області.

«Близько 6 ранку ворог здійснив обстріл територій в безпосередній близькості до нашої громади. Станом на зараз інформації щодо руйнувань у Броварській громаді немає», - зазначив Сапожко.

Мер Броварів закликав людей зберігати спокій та залишатися в безпечних місцях.

Раніше ми повідомляли, що у Києві сьогодні вранці, 5 червня, прогриміли вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах міста. На лівому березі видно дим.

Нагадаємо, що за сто днів повномасштабної війни з росією по Києву вдарило 28 ракет окупантів, загинули 95 мирних жителів, зокрема четверо дітей.

Також Генштаб ЗСУ повідомив про ситуацію на фронтах станом на 102-й день війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: