Ракети влучили по Дарницькому вагоноремонтному заводу – «Укрзалізниця»

Читать на русском
Зранку, 5 червня, росіяни вдарили по залізничній інфраструктурі - чотири ракети влучили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що знаходиться на лівому березі Києва.

Зранку, 5 червня, росіяни вдарили по залізничній інфраструктурі - чотири ракети влучили по Дарницькому вагоноремонтному заводу, що знаходиться на лівому березі Києва.

По це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін в Telegram.

«В принципі, для нас це вже стандартний початок дня. Вони б’ють по залізниці щодня, ми оперативно ремонтуємось і їдемо далі. Серед залізничників був один поранений, йому надали медичну допомогу. І оперативно приступили до ліквідації наслідків удару. Ми не робили ніяких публічних заяв про обстріли, тому що в цьому випадку рух пасажирських поїздів не затримувався», - повідомив чиновник.

Внаслідок обстрілу поранення отримав один залізничник. Йому надали медичну допомогу.

Камишін запевнив, що на території ДВРЗ не було військової техніки. Завод займається ремонтом напіввагонів та зерновозів. У той же час Міноборони Росії заявляє, що на підприємстві нібито знаходилися танки Т-72 та інша бронетехніка, яку передали східноєвропейські країни.

«Я офіційно запрошую всіх журналістів – і українських, і іноземних сьогодні на ДВРЗ. Ми підтвердимо, що росія вкотре збрехала. І що їхня справжня ціла - економіка України та мирне населення», - зазначив Камишін.

За інформацією Генштабу, 5 червня близько 6 години ранку збройні сили російської федерації здійснили пуски 5 крилатих авіаційних ракет Х-22 з акваторії Каспійського моря в напрямку Києва. Одна ракета була знищена підрозділом протиповітряної оборони ЗСУ. Решта влучила в об'єкти інфраструктури на півночі столиці України.

«За попередньою інформацією, жертв внаслідок ракетного удару противника немає. Пожежі, котрі виникли, локалізовані», - повідомили в Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, у Києві сьогодні вранці, 5 червня, пролунали вибухи у Дарницькому та Дніпровському районах міста. На лівому березі видно дим.

За сто днів повномасштабної війни з росією по Києву вдарили 28 ракет окупантів, загинуло 95 мирних жителів, зокрема четверо дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: