Мобілізовані з так званої «ДНР» просять путіна забрати їх з Херсонщини

Читать на русском
Бойовики прокремлівської терористичної організації так званої ДНР просять голову кремлівського режиму володимира путіна вивести їх з Херсонської області.
фото: ТСН.ua

Як тільки ЗСУ пішли в атаку на Херсонщині, російські «немічні воїни з «ДНР» згадали про всі можливі хвороби й звернулись до путіна, щоб той забрав їх. Для цього вони записали відкрите відеозвернення, опублікувавши його у соцмережах.

Про це депутат Херсонської облради, радник голови ОВА Сергій Хлань повідомив у Фейсбуці.

Бойовики терористичної організації так званої «ДНР» просять голову кремлівського режиму володимира путіна вивести їх з Херсонської області.

«Ми не можемо добитися відповіді на наші вимоги… Особовий склад долав голод і холод, значний період не маючи ні матеріального, ні медичного, ні продовольчого забезпечення… З урахуванням нашого безперервного знаходження на лінії бойового зіткнення виникає безліч питань, які ігноруються вищим штабом», — поскаржився на відео організатор бунту.

Війська росії ховаються в школах і ведуть звідти обстріли – СБУСБУ оприлюднила фото одного з військовослужбовців росії, які були зроблені на Херсонщині - загарбник надсилав знімки своїм знайомим, вихваляючись тим, що перебуває в українській школі.

Радник голови ОВА прокоментував відповідне відео, зазначивши, що бойовики почали вигадувати всі можливі хвороби.

«Російські немічні воїни з «ДНР» звернулись до путіна, щоб той забрав їх з Херсонщини. Вони згадали, що в них цирози, психічні захворювання і сухоти (туберкульоз). Як тільки наші ЗСУ пішли в атаку — проявились хвороби, і вже хочеться додому?», - написав Хлань.

Він також додав, що чув неодноразово свідчення тих, хто виїжджав з області на підконтрольну територію, люди неодноразово казали, що на ворожих блокпостах особливо жадібними були якраз бойовики «ДНР» — забирали у людей все, що могли. Грабувати українців їм не заважали жодні сухоти.

А те, що ці бійці «ДНР», як вони кажуть, голодні, холодні й мобілізовані навіть без медогляду — це, вважає радник голови облради, обличчя істинного ставлення росії до Донбасу.

Бойовики ДНР звернулись до Путіна вивести їх з ХерсонщиниСергій Хлань

Нагадаємо, що російська окупаційна влада примусово мобілізувала майже всіх чоловіків з так званої «ДНР».

Раніше ми повідомляли, що мобілізовані в ОРДЛО окупанти хочуть втекти з війни і шукають правозахисників.

Також нагадаємо, за інформацією СБУ, окупанти розстрілюють мирних громадян, які намагаються виїхати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: