У росії попрощалися з відставним генералом-пілотом, якого збили на Донбасі

Читать на русском

В одному з міст російської Карачаєво-Черкеської республіки попрощалися з російським відставним пілотом, якого збили українські війська.

У міста Карачаєвськ Карачаєво-Черкеської республіки російської федерації попрощалися з відставним генералом Канаматом Боташовим, якого Збройні сили України ліквідували поблизу Попасної, Донецької області. Він був пілотом винищувача-штурмовика Су-25.

Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації.

«У Карачаєвську відбувається церемонія прощання з Канаматом Боташовим, який загинув під час виконання військового обов'язку. У ході жалобного мітингу звучать прощальні промови. Серед перших виступив заступник головнокомандувача повітряно-космічними силами росії з військово-політичної роботи Олександр Максимцев, який звернувся до родичів загиблого, а також до небайдужих громадян, що зібралися», – пише видання.

За словами глави республіки Карачаєво-Черкесія Рашида Темрезова, Боташов записався добровольцем в авіаційну групу пілотом штурмовика Су-25 незадовго після нападу російських військ на Україну. Напередодні прощання з окупантом російський диктатор володимир путін підписав указ про присвоєння Боташову звання героя росії.

Нагадаємо, 22 травня військовослужбовці Збройних сил України знищили російський винищувач-штурмовик Су-25 разом із пілотом. Як пізніше з'ясувалося, літаком кермував російський відставний генерал Канамат Боташов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: